lördag 27 september 2008

sjuk ideal värld vi lever i

Tittade på MTV idag där de har fashion week och de hade ett pogram om supermodellerna Naomi Campell, Heidi Klum mfl. och det va ju intressant att se hur deras karriärer har varit.

Men något som jag verkligen tycker är helt sjukt är att de sänder program om skönhetstävlingar för barn. Hur kan man som förälder utsätta sitt barn för sånt.
De stackars barnen är ju inte mer än 4-6 år gamla och de har en egen coach som hjälper dem med hur de ska gå på podiet, klänning, poser och styling. Jag finner inga ord se bara på hur Britney spears har blivit, varför kan man inte bara låta barn vara barn. Ja menar hur kan man som förälder sätta sitt barn i den situationen i den åldern och spraya deras kroppar med spray tan så de ser snygga ut i bikini och ha fejk tänder som de sätter in för att barnen ska ha perfekta leende, vad är det för sjuk värld vi lever i. Tycker barnen kan få välja själva om de vill vara med i såna här tävlingar när de är så pass gamla att de kan ta sådana beslut inte när de bara är barn.

Räcker det inte med att det redan är utseende fixering när man är äldre ska man behöva lägga det på barn som bara är 4-6 år gamla. Det räcker väl redan med att tonåringar och vuxna mår dåligt.

ville bara avreagera mig lite och tycker att man själv ska få välja vad man vill göra här i livet och inte bli tvingad till något bara för pengarnas skull eller för att ens föräldrar vill att man ska göra det.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar